anunturi-aprilie-2019

Anunturi concursuri, 25 aprilie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer sistem I(S) din cadrul Facultatii Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Dep. de Tehnologie Electronica si Fiabilitate. PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Bibliotecii Centrale.

DETAIL

Anunturi concursuri, 24 aprilie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de subinginer I(SSD) din cadrul Facultatii Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Dep. Telecomunicatii. REZULTATUL FINAL al examenului organizat pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Dep. Tehnologie Electronica.

DETAIL

Anunturi concursuri, 23 aprilie

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea, in data de 21.05.2019, ora 10.00, la sediul Facultatii de Inginerie Aerospatiala, str. Gh. Polizu, nr. 1-7, sector 1, Bucuresti, sala A 048, a concursului pentru ocuparea

DETAIL

Anunturi concursuri, 22 aprilie

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si ale OMEN nr. 5138/2014, anunta organizarea, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, secyor 6, cod 060042, CIF 4183199, Bucuresti, sala JL 209, a examenului pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii de Stiinta si Ingineria Materialelor,

DETAIL

Anunturi concursuri, 19 aprilie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la examenul organizat pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Dep. de Tehnologie Electronica si Fiabilitate.

DETAIL

Anunturi concursuri, 18 aprilie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de subinginer I(SSD) din cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Dep. Telecomunicatii.

DETAIL

Anunturi concursuri, 16 aprilie

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile H.G. nr. 286/2011, cu modificarile si completarile ulterioare si ale OMEN nr. 5138/2014, anunta organizarea , la sediul universitatii, corp Rectorat, sala AN 215, a examenului pentru promovarea personalului din cadrul Serviciului Relatii Publice, Biroul Comunicare. PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului candidatului inscris la concursul

DETAIL

Anunturi concursuri, 15 aprilie

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului candidatului inscris la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer sistem I(S) din cadrul Facultatii Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Dep. de Tehnologie Electronica si Fiabilitate.

DETAIL