Energynomics – Intalnire pentru a prospecta functionalitatea industriei de petrol si gaze din România

Energynomics – Intalnire pentru a prospecta functionalitatea industriei de petrol si gaze din România

Stimati doctoranzi și cercetători postdoctorat, sunteți invitați să participați – Miercuri, 18 noiembrie 2020, între orele 10:00 și 13:00, la evenimentul Energynomics, care propune o întâlnire intre specialisti, pentru a descoperi ce funcționează în prezent în industria de petrol și gaze din România și care sunt soluțiile pe care le au la îndemână companiile care activează în acest domeniu!

Mari proiecte de exploatare și producție a hidrocarburilor întârzie să fie demarate. Cu toate acestea, sunt câteva proiecte importante în desfășurare, atât onshore, cât și offshore, iar marii jucători continuă să investească pentru a menține nivelul producției, pe cât posibil. Cele mai vizibile acțiuni din acest an au legătură cu investițiile în dezvoltarea rețelelor de transport și  distribuție, unde pe lângă giganții Transgaz, Delgaz Grid și Distribuție Rețele, companii mai mici au început să concretizeze proiecte relevante la nivel local.

În segmentul de distribuție, continuă instalarea de contoare, precum și a altor instalații menite să crească siguranța și să ajute la reducerea consumurilor.

Înscrie-te la eveniment

Speakeri

Sorin Gal, Director General ANRM
Sebastian Călugăr, CEO CIS GAZ
Cătălin Niță, Executive Director FPPG
Vasile Cârstea, Director General Depogaz
Călin Dragoie, Energy Geologist, VP Geoscience Chinook Consulting Services
Septimiu Stoica, Președintele AGA, Bursa Română de Mărfuri

Mai multe informaţii găsiţi în pagina evenimentului: O&G – Ce merge, ce putem face să meargă mai bine.
Accesul la eveniment se face doar pe baza completării formularului de aici.

Acord GDPR
Prin înscrierea în calitate de participant la acest eveniment, vă exprimați acordul de a trimite informațiile cu privire la dvs.  către organizatorul webinarului, care le va folosi pentru a comunica cu dvs. cu privire la acest eveniment și la celelalte servicii asociate. Datele dvs. de înregistrare transmise mai sus vor fi, de asemenea, distribuite partenerilor noștri în organizarea acestui webinar.