„edu4society” – Innovative solution for enhancing social responsibility education and civic skills in creating sustainable businesses

BANNER-cp_ERASMUS

  COMUNICAT DE PRESA

Universitatea POLITEHNICA din București în parteneriat cu S.C. Eurotraining Solution (RO), Casa Corpului Didactic din București (RO), S.C. Avantera srl (RO), Universitatea din Maribor (Slovenia) si Universitatea „Anghel Kanchev” din Ruse (Bulgaria) au demarat, începând cu luna noiembrie 2016, proiectul „edu4society” – Innovative solution for enhancing social responsibility education and civic skills in creating sustainable businesses, finanțat prin programul ERASMUS+, 2014-2020 care vizează transferarea produselor și a practicilor inovatoare rezultate prin procesul de învățare și către alte domenii precum mediul de afaceri, practicieni, antreprenori, și profesori din învățământul preuniversitar.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 2 ani (2016-2018) si va cuprinde:
  • Cercetare pentru identificarea nevoilor de instruire în domeniul responsabilității sociale a studenților, practicienilor și profesorilor din învățământul preuniversitar.
  • Organizarea a 2 programe intensive de învățare/școli de vară cu conținut inovator în domeniul responsabilității sociale:
o Școala de vară, Iulie 2017, durata de 5 zile, cu titlul ” Innovative Education to Foster Social Responsibility and Civic Knowledge” găzduită de Universitatea Politehnica din București, Romania.
o Școala de vară, Iulie 2018, durata de 5 zile, cu titlul ” Sustainable Ecosystem through Responsible University-Business Collaboration”, găzduită de Universitatea din Maribor, Slovenia.

 

Pentru informații suplimentare privind derularea proiectului, activitățile de învățare și înscrierea la concursul de selecție pentru participarea la programele intensive de învățare (școala de vară), vă rugăm să urmăriți site-ul proiectului www.edu4society.eu si să contactați echipa proiectului la adresa de email elenafleaca@yahoo.com/sau elena.fleaca@upb.ro sau pe Facebook: Edu4society.