Locație

Campus UPB
Categorii
QR Code

Date

mai 19 2018 - mai 20 2018

Time

All of the day

UPB dă startul înscrierilor la cea mai mare competiție sportivă, pentru studenți, a acestei primăveri!

AFIS EVENIMENT

Ești student la Politehnică? Practici vreun sport, ești pasionat sau pur și simplu îți place să faci mișcare? Dacă DA, atunci înscrie-te în echipa facultății tale și participă, împreună cu alți colegi, la Poli Olympics!

Poli Olympics, eveniment organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, se va desfășura în weekendul 19-20 mai 2018, laUniversitatea Politehnica din București.

Aflat la prima ediție, evenimentul este dedicat studenților tuturor facultăților din cadrul UPB și înglobează mai multe tipuri de competiții sportive – fotbal, baschet, volei, tenis de câmp și de masă, ștafetă, cross, șah și dans. Fiecare facultate va desemna o echipă formată din 20 de sportivi, dintre care 12 băieți și 8 fete, alături de care se va prezenta și un cadru didactic. În urma participării la toate cele 10 întreceri, va fi desemnată câștigătoare facultatea ai cărei studenți au adus cele mai multe puncte.

Scopul principal al acestui eveniment este de a îndemna toți studenții să mențină un stil de viață sănătos, în pofida programului încărcat din timpul facultății; totodată, participanții vor avea ocazia să își depășească limitele și să își valorifice potențialul, dezvoltându-și capacitatea de a se coordona cu ceilalți membri ai echipei. Alături de voluntarii celorlalte asociații studențești, voluntarii LSAC vor asigura buna organizare a evenimentului, fiind în mod constant la dispoziția concurenților.

Participarea la eveniment se realizează pe baza înscrierii. Mai multe informații sunt disponibile pe http://olympics.lsacbucuresti.ro/