Locație

Rectorat
Categorii
QR Code

Date

mai 07 2018 - mai 11 2018

Time

All of the day

Studenții EESTEC LC Bucharest din cadrul UPB organizează în perioada 7-11 mai a.c. workshop-ul de IT

Workshop-ul este un eveniment creat în urma necesității studenților cu profil tehnic de a pune în aplicare cunoștințele dobândite în domeniul IT&C. Ascultând de nevoile acestor studenți, am înțeles faptul că, odată cu intrarea pe piața muncii, ei sunt constrânși să învețe concepte teoretice care sunt greu de pus în practică fără îndrumare.

Anul acesta, workshop-ul se extinde la nivel internațional. Astfel, pe lângă avantajele oferite studenților autohtoni, precum înțelegerea bunelor practici în dezvoltarea de aplicații enterprise, dezvoltarea abilităților de lucru în echipă, evenimentul oferă șansa și altor studenți din peste 50 de universități din Europa să descopere mediul de lucru și cultura românească

Unul dintre cele mai căutate job-uri din domeniul IT în momentul actual este acela de Web Developer. Cum să ajungi unul dintre oamenii care fac cei mai mulți bani?

E simplu!

Începutul ți-l dăm noi!

de<code> IT este la cea de-a doua ediție și este un eveniment special creat pentru studenții care doresc să activeze în acest domeniu, dar nu au cunoștințele necesare

Ce vei învăța? Cum se proiectează în mod organizat o aplicație Web, cum se dezvoltă o astfel de aplicație în echipa, dar, bineînțeles, și cum se implementează

Cum? Cu ajutorul mentorilor noștri care vor fi alături mereu, pregătiți să răspundă la orice întrebare și să ajute să vă dezvoltați skill-urile de programare.

Pe lângă lucrurile pe cale le veți învăța, experiența voastră va fi una internațională, deoarece vor fi și participanți din alte țări! Așa că vei putea învăța și despre cultura altor popoare.

Acest eveniment marca EESTEC LC Bucharest se va desfășura în data de 7-11 mai 2018 în Universitatea Politehnica din București. Încă mai stai pe gânduri? Înscrie-te până pe 29 aprilie pe www.eestec.ro/decode/registration si nu rata cea mai frumoasă experiență studențească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *