Anunturi concursuri, 8 aprilie

REZULTAT FINAL al examenului organizat pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii de Transporturi, Dep. Material Rulant de Cale Ferata.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(M) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de muncitor necalificat in cadrul Directiei Generale Administrativ-Economice, Serviciul Contractare Evenimente.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului de administrator financiar I(S) din cadrul Serviciului Relatii Publice.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea a 2 (doua) posturi vacante de muncitor calificat (electrician) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine, formatia de lucru Electricieni.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat (dezinsectie, deratizare) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar debutant (S) din cadrul Biroului Gestiunea si Evidenta Proiectelor, Directia Managementul Activitatii de Cercetare Stiintifica.