Anunturi concursuri, 31 ianuarie

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, unui post vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Dep. Catedra UNESCO.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a sase posturi vacante de muncitor calificat I din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, unui post vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, unui post vacant de administrator financiar I(M) din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Biroul Parc Auto.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a doua posturi vacante de pompier din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul pentru Situatii de Urgenta.