Anunturi concursuri, 30 septembrie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(M) din cadrul Directiei Achizitii, Serviciul Editura Politehnica.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de inginer debutant din cadrul Facultatii de Transporturi, Dep. Autovehicule Rutiere.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de subinginer I(SSD) din cadrul Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Dep. Bioresurse si Stiinta Polimerilor.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Facultatii Inginerie Mecanica si Mecatronica, Dep. Mecatronica si Mecanica de Precizie.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei Achizitii, Serviciul Achizitii Produse, Lucrari si Servicii.

PROCES-VERBAL si RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei Achizitii, Serviciul Contractare, Asistenta, Avizare si Legislatie Achizitii Publice.