Anunturi concursuri, 28 mai

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei pentru Managementul Activitatilor de Cercetare Stiintifica, Serviciul Evidenta, gestiunea si monitorizarea cheltuielilor proiectelor, Biroul Evidenta si gestiunea proiectelor.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar I(S) din cadrul Facultatii Inginerie Aerospatiala, Secretariat.

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea, in data de 20.06.2019, ora 12.00, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, Bucuresti, CIF 4183199, sala AN 215, Rectorat, a concursului pentru ocuparea pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga, a 2 (doua) posturi de muncitor calificat (instalator) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine.