Anunturi concursuri, 27 iunie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la concursul organizat pentru ocuparea a sapte posturi vacante de ingrijitor (femeie de serviciu) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat (electrician) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de muncitor calificat (instalator) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare si ale omen 5138/2014, anunta organizarea, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, cod postal 060042, Bucuresti, cladirea Rectorat, sala AN 215, a examenului pentru promovarea personalului din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu.

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea in data de 19.07.2019, ora 10.00, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, cod postal 060042, Bucuresti, Biroul Parc Auto, a concursului pentru ocuparea pe perioada nedeterminata (in cazul ocuparii concursului de persoane pensionate, angajarea se face pe durata determinata, de un an), cu norma intreaga, a postului vacant de muncitor calificat I din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Biroul Parc Auto.