Anunturi concursuri, 26 septembrie

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, cu 1/2 norma, a posturilor vacante de administrator financiar I(S) din cadrul Facultatii Automatica si Calculatoare, Secretariat.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat (lacatus mecanic) din cadrul Facultatii Inginerie Mecanica si Mecatronica, Dep. Mecatronica si Mecanica de Precizie.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar debutant S din cadrul Serviciului Relatii Publice.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de administrator financiar I(S) si a unui post de administrator financiar debutant (S) din cadrul Serviciului Relatii Publice, Biroul Relatii cu Liceele.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea a cinci posturi vacante de pompier servant din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul pentru Situatii de Urgenta.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de inginer debutant din cadrul Facultatii Transporturi, Dep. Autovehicule Rutiere.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de inginer debutant (S) din cadrul Facultatii de Stiinte Aplicate.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de inginer debutant (S) din cadrul Facultatii de Stiinte Aplicate.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de inginer debutant (S) din cadrul Facultatii Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Dep. de Telecomunicatii.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului candidatului inscris la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer IA(S) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Retele Utilitare.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea celor cinci posturi vacante de administrator financiar I(S) din cadrul Centrului de Cultura, Voluntariat, Sport si Activitati Recreative.