Anunturi concursuri, 26 martie

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea, in data de 17.04.2019, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, Bucuresti, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, sala B 05, a concursului pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata (pentru persoanele pensionate, angajarea se va face pe perioada determinata de 1 an), cu norma intreaga, a postului de subinginer I (SSD) din cadrul Facultatii Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Dep. Telecomunicatii.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului de administrator financiar I(S) din cadrul Facultatii Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Dep. Electronica Aplicata si Ingineria Informatiei.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea a doua posturi vacante de muncitor calificat din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat I(M) din cadrul Facultatii de Stiinte Aplicate, Dep. Fizica.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat (tamplar) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine.