Anunturi concursuri, 25 septembrie

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea a cinci posturi vacante de ingrijitor din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea celor doua posturi vacante de sef serviciu Contabilitate Proiecte si sef serviciu Contabilitate Fornduri Externe din cadrul Directiei Financiar-Contabile.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea celor doua posturi vacante de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei Financiar-Contabile, un post la Biroul Inventarierea Patrimoniului si un post la Biroul Financiar.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea celor doua posturi vacante de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei Achizitii, Serviciul Valorificare Resurse.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Facultatii de Inginerie Mecanica si Mecatronica, Dep. Mecatronica si Mecanica de Precizie.