Anunturi concursuri, 18 septembrie

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de subinginer I(SSD) din cadrul Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Dep. Bioresurse si Stiinta Polimerilor.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar debutant (M) din  cadrul Directiei Generale Administrativ-Economice, Serviciul Relatii Publice, Biroul Relatii cu Liceele.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului candidatului inscris la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de inginer debutant din cadrul Facultatii Transporturi, Dep. Autovehicule Rutiere.

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea, in data de 10.10.2019, ora 10.00, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, Bucuresti, Biblioteca Centrala, etajul 2, sala 2.2, a concursului pentru ocuparea pe perioada nedeterminata (pentru persoanele pensionate, angajarea se va face pe o perioada determinata de 1 an), cu norma intreaga, a postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei Generale Administrativ-Economice, Biroul Centrul de Antreprenoriat.