Anunturi concursuri, 11 octombrie

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de inginer IA(S) din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Retele Utilitare.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar debutant (S) din cadrul Directiei Relatii Internationale, Biroul ERASMUS.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a posturilor vacante de administrator financiar I(S) si administrator financiar II(S) din cadrul Facultatii Inginerie Industriala si Robotica, Secretariat.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar I(S) si a postului de administrator financiar debutant (S) din cadrul Serviciului Relatii Publice, Biroul Relatii cu Liceele.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar debutant (S) din cadrul Serviciului Relatii Publice.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata (pentru persoanele pensionate, angajarea se va face pe o perioada determinata), a celor cinci posturi vacante de administrator financiar I(S) din cadrul Centrului de Cultura, Voluntariat, Sport si Activitati Recreative.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Biroului Agentia de Plasare a Fortei de Munca.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei Generale Administrativ-Economice, Biroul Centrul de Antreprenoriat.